GYIK

Mit mutat a glikémiás index?

A glikémiás index azt mutatja, hogy valamely táplálék milyen gyorsan és milyen mértékben emeli meg a vércukorszintet. A magas glikémiás index azt jelenti, hogy a glukóz gyorsan a vérbe jut és jelentősen megemeli a vércukorszintet. Az alacsony glikémiás indexű táplálékok jellemzője, hogy lassan jutnak a vérbe és csak kis mértékben emelik a vércukorszintet. A magas glikémiás indexű táplálék magas vércukorszintet okoz, amely károsítja az idegeket, a látást, a veséket, az ereket. A szervezetünk igyekszik a vérből eltávolítani a cukrot, ez az inzulin nevű hasnyálmirigy-hormon feladata. Ha szervezetünknek nincs szüksége energiára, az eltávolított cukor zsírrá alakul. Az inzulint ebben az értelemben zsírképző hormonnak nevezzük. A magas inzulinszint nem csak zsírképző, hanem a meglévő zsír felhasználását is gátolja. Alacsony glikémiás indexű ételek fogyasztásakor kevesebb inzulin termelődik, a vérből kevés cukrot kell kivonni, ez a kevés mennyiség pedig nem zsírrá raktározódik, hanem felhasználódik.

Hogyan segíti a RevoSlim a fogyókúrát?

A RevoSlim fogyasztása alacsony glikémiás indexű élelmiszerek fogyasztása mellett optimálisan csökkenti a vércukorszintet és stabilizálja az inzulintermelést. A hozzáadott vitaminok segítik a szervezetünk a szénhidrátlebontását és zsírégetését.
Javítja a hormonanyagcserénket, ami gyorsítja a zsírbontásunkat, megakadályozza az izomvesztésünket és támogatja az anyagcsere folyamatainkat.
A zsíranyagcserénket zsírégetésre hangolja, gátolja a zsír-raktározó enzimeink termelődését.
A bevitt táplálékot energiává égeti, ezért energikusabbak, aktívabb lehetünk.
Összetételénél fogva biztosítja a tökéletes ásványi anyag és nyomelem ellátottságunkat, így szervi működésünket javítja.
Emellett a RevoSlim elkészítésére pillanatok alatt megoldható, elkészítésére shaker pohárban összerázva kb. 2 percet kell fordítani. Így a fogyasztása a rohanó világunkban is könnyen megoldható.

Hogyan segítenek a RevoSlim-ben lévő tápanyagok a zsírlerakódás csökkentésében?

Magas fehérjetartalma és lassan felszívódó szénhidrát összetevője miatt alacsony glikémiás indexű étel. A glikémiás index azt mutatja, hogy milyen gyorsan és milyen mértékben emeli meg a vércukorszintet valamely táplálék. Magas glikémiás index azt jelenti, hogy a glukóz gyorsan a vérbe jut és jelentős mértékben megemeli a vércukorszintet. Az alacsony glikémiás indexű ételek lassan jutnak a vérbe és csak kis mértékben emelik meg a vércukorszintet. A magas glikémiás indexű táplálék jelentősen megemeli a vércukor szintjét. A vérben lévő magas cukorszint károsítja az idegeket, a látást, a veséket és az ereket, ezért a szervezet igyekszik a vérből eltávolítani a cukrot. Ezt az inzulin nevű hasnyálmirigy-hormon teszi. Ha szervezetünknek nincs energiára szüksége (pl.: nem futunk) az eltávolított cukor zsírrá alakul. Ebben az értelemben az inzulint zsírképző hormonnak nevezzük. A magas inzulinszint nemcsak zsírképző, hanem a meglévő zsírok felhasználását is gátolja. Az alacsony glikémiás indexű ételek fogyasztásakor kevesebb inzulin képződik, kevés cukrot kell a vérből kivonni ez felhasználódik (pl.: irodai munkakör végzésekor is), emiatt nem raktározódik zsírként.

Hogyan tudja mérsékelni a vércukorszint ingadozását?

A RevoSlim azért okoz csak kis vércukor-ingadozásokat, mert alacsony a glikémiás indexe. Fogyasztásakor a vércukorszint csak kis mértékben emelkedik, így a hasnyálmirigynek kevesebb inzulint kell előállítania. A RevoSlim hatására a hasnyálmirigy csökkentheti az inzulin termelését, így az nem merül ki.

A RevoSlim-ben lévő tápanyagok hogyan csökkentik a koleszterinszintet?

A RevoSlim-ben lévőbeta-glükánok csökkentik a vér zsír- és koleszterinszintjét.

Hogyan segítenek a RevoSlim-ben lévő tápanyagok a gyomorsav csökkentésében?

A gyomorsavtúltengés tüneteit a helytelen, szénhidrát dús táplálkozás is okozhatja. A tüneteket a mindennapjainkban előforduló stresszhelyzetek csak tovább fokozzák.
Ha RevoSlim-et fogyaszt - ami alacsony glikémiás indexű étel -, és csökkenti étrendjében az előbb említett szénhidrátok fogyasztását, a stresszt pedig sportolással vezeti le, gyomorsavtúltengése megszűnhet és elkerülheti a H2-receptor blokkoló gyógyszerek szedését.

Testünk lúgosításár is alkalmas a RevoSlim?

A szervezet elsavasodása civilizációs betegség. A mozgásszegény életvitel, a finomított szénhidrátok és élelmiszerek okozzák. Ezért az ezt ellensúlyozandó lúgos ételek fogyasztása előtérbe került. Nem az a cél, hogy testünk lúgos legyen, hanem az, hogy a savas és lúgos élelmiszereket egyensúlyba kerüljenek. A már említett savas ételek csökkentése, a napi 1-2 liter folyadék és az RevoSlim fogyasztása valamint egy kis mozgás helyreállítja sav-bázis háztartásunkat.

Mennyi ideig célszerű fogyasztani? Kell szünetet tartani? 3 hónap után abba kell hagyni?

A termékünket nem táplálék-kiegészítőnek, hanem sokféle tápanyagot tartalmazó, tökéletes tápláléknak tekintjük. Mivel napi 1-2 étkezést váltunk csak ki vele és mellette más élelmiszereket is fogyasztunk, nem kell szünetet tartani, bármeddig folyamatosan fogyasztható.
A kívánt eredmény elérése után lehetséges a napi adag lecsökkentése, ám az elért eredmény megőrzéséhez javasoljuk heti 2-3 étkezés kiváltását a RevoSlimmel.

Miért van benne szója és fruktóz?

A RevoSlim azért tartalmaz fruktózt mindössze pár százalékban, hogy jobb íze legyen. A fruktóz az egyetlen egyszerű szénhidrát, amely lassan szívódik fel, hiszen előtte a májban még át kell alakulnia, így a kellemes ízhatás mellet biztosítja az alacsony glikémiás indexet.
A termék szóját nem tartalmaz, csupán szójafehérjét, így mentes a szója negatív tulajdonságaitól (női hormontermelés fokozása, emésztés gátlása, haspuffadás stb.), viszont fehérjetartalma magas.

Honnan lehet tudni, hogy a szója génmanipulációtól mentes?

Az alapanyag az Európai Unió területéről származó kiváló minőségű szójafehérjét tartalmaz, mely rendelkezik génmanipuláció mentességet igazoló hivatalos certifikációval. Minden szállítmányhoz csatolják a génmanipuláció mentességet igazoló hivatalos igazolást.

Glutén érzékeny vagyok. Fogyaszthatom a RevoSlimet?

A RevoSlim különböző aktiválási eljárásokon keresztül feldolgozott élelmiszer, így gluténtartalma rendkívül alacsony, 35 mg alatt van.

Candida gomba fertőzött vagyok. Fogyaszthatom a RevoSlimet?

A Candida diéta során állati fehérjét nem fogyaszthatunk, ezért a szervezetünk számára szükséges fehérjét növényekből kell biztosítani. Erre kiválóan alkalmas a RevoSlim, mivel kiemelkedően magas növényi fehérjetartalmával táplálja a szervezetet. Mivel napjaink táplálkozásában kevés lúgos ételt fogyasztunk, ezzel növeljük a szervezet savasodását, amivel a gombák szaporodását segítjük elő. A RevoSlim lúgos étel, így igen hatékony a Candida és más gombák ellen.
A Candida gomba a bevitt szénhidrátokból táplálkozik, ezért fokozza a szervezet inzulintermelést, amivel nassolásra, szénhidrát és édesség fogyasztására késztet. A Candida élesztőgombái a bélben etil- és metilalkoholt erjesztve mérgezik a testünket. Mivel a RevoSlim glikémiás indexe nagyon alacsony, így gátolja az inzulin túlzott termelését. A glikémiás index alacsony értéke miatt a benne lévő szénhidrátok lassan szabadulnak fel, energiává alakulnak, ezért Candida gomba esetén sem képződik mérgező etil- és metilalkohol.
A Candida-ellenes diéta része a rostban gazdag tápanyagok fogyasztása. A RevoSlim jelentős mennyiségű természetes rosttartalma a Candida szaporodását gátolja.
A Candida gombák jelentősen károsítják a májat és főleg A, E, és B komplex vitaminhiányt idéznek elő. A Revoslim magas vitamintartalma pótolja a Candida és más gombák okozta hiányt és helyreállítja a vitaminegyensúlyt.
A Revoslim-et a Candidával erősen fertőzött személy élőflórás joghurtba, kefírbe, vízbe vagy cukormentes, 100% gyümölcstartalmú grapefruitba téva fogyassza.

Várandós anyukák is fogyaszthatják?

A kismamák táplálkozásának változatosnak kell lennie, hogy a fejlődő gyermek minden tápanyagot megkapjon. Sokan a hízás elkerülésére megvonják maguktól a szénhidrátot, amelyre azonban a magzatnak szüksége van. A hízás elkerülésére lassan lebomló összetett szénhidrátokat kell fogyasztani, ami RevoSlim fogyasztásával tökéletesen megoldható.
Megfelelő fehérjék fogyasztása is elengedhetetlen a baba növekedése miatt, mert a bennük található aminosavak az emberi sejtek építőkövei. A RevoSlim magas fehérjetartalmú, aminosavakban gazdag készítmény, biztosítja a megfelelő szénhidrát ellátást, ezért a kismamák ideális étele.
A kismamák megfelelő táplálkozása nemcsak a babának tesz jót, hanem elkerülhetik a vérszegénységet, az idő előtti méhösszehúzódásokat, valamint csökkentheti a reggeli émelygést, a délutáni fáradságot és a székrekedést.

Szoptatós anyukák a szoptatás alatt fogyaszthatják?

Várandósok és szoptatós anyukák is fogyaszthatják. Mindkét esetben fokozott fehérjebevitelre van szükség: a baba növekedéséhez is ez szükséges valamint az anyatejjel fehérje is távozik az anyuka szervezetéből. A RevoSlim-et magas fehérjetartalma a szoptatós anyukák ideális ételévé teszi. Szoptatáskor az anyák figyelme legtöbbször a babára korlátozódik. A saját tápanyagpótlásához szükséges napi 5-6-szori étkezésből 1-2-szer fogyasszon RevoSlim-et, hiszen ekkor a főzéssel sem kell vesződnie.
Szoptatás alatt is ajánlható a RevoSlim fogyasztás, nem fogja az anyatej hígítani a baba székletét. Alapanyagát őseink az anyatej pótlására használták. A RevoSlim tele van hasznos tápanyagokkal, melyre az anyukának és gyermekének is szüksége van.

A méregtelenítés nem ártalmas terhességkor és szoptatáskor?

Javasoljuk, hogy a terhesség és szoptatás alatt semmilyen méregtelenítő kúrába ne kezdjen! Ezt előtte vagy utána érdemes megtenni. A RevoSlimet azonban, mint egészséges táplálékot, napi 1-2-szer fogyaszthat.

Sovány vagyok, meg tudok hízni a RevoSlim-től? Hogyan lehet hízni, ha zsírt éget?

Annak, aki hízni akar, javasoljuk, hogy más táplálékból is egyen többet, plusz napi 2-szer RevoSlimet is fogyasszon, és akkor a súlya lassan emelkedni fog.

Sportolóknak ajánlható a RevoSlim?

Mivel a RevoSlim olyan tökélete táplálék, ami jelentős mértékben tartalmaz enzimeket, vitaminokat és ásványianyagokat, valamint tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, így sportolóknak is ajánlható.
Kiemelkedően magas a fehérjetartalma, rostanyagokban gazdag, a lassan felszívódó állandó inzulinszintet biztosít, ezért nem hizlal. Koleszterinmentes élelmiszer, ami rengeteg energiát ad. Segíti az izomtömeg növekedést, a testzsír csökkenést az anyagcsere lassulása nélkül, a fokozott regenerációt, az izomláz hosszának és intenzitásának csökkenését, a vesére nehezedő anyagcsere-stresszt és javítja az emésztést.

Szív-, és érrendszeri betegeknek ajánlható a RevoSlim?

A RevoSlim, segíthet a testsúly csökkentésében, így a szív megterhelését csökkentheti. A termékben lévő speciális rostok csökkentik a vér koleszterin- és tigliceridszintjét, a hozzáadott makro- és mikrotápanyagok pedig táplálják az érfalakat. Telített zsírok és transzzsírok nélkül juttatja a szervezetet jelentős fehérjéhez. A benne lévő enzimek pedig védenek a szabad oxigéngyökök károsító hatása ellen. RevoSlim fogyasztás hatására nemcsak a testsúly csökkenhet, hanem a koleszterin- és tigliceridszint is.

Crohn-beteg (Crohn-gastritis) vagyok. Nekem is használna?

Idült gyulladásos bélbetegség leggyakrabban a vastagbélben fordul elő, kiváltó oka ismeretlen. A betegek 30%-ánál laktóz-intolarencia mutatható ki, ezért a RevoSlimet az ebben szenvedő betegek tejjel ne fogyasszák. Élőflórás joghurtba, kefirbe, AloeVera oldatba ajánlott tenni. A legsúlyosabb akut szakot kivéve jó eredménnyel lehet a diéta része termékünk.

Konkrétan van recept, hogy milyen ételből milyen mennyiséget szabad fogyasztani egy fogyókúrás étrendben? Mennyi szénhidrátot, mennyi fehérjét és mennyi zsírt egy nap?

Igen, átlagos étkezésnél 15% fehérjét, 45 % szénhidrátot, 40% zsírt fogyasztunk.
Ha fogyni akarunk, emelni kell a fehérjearányt 25%-ra, a szénhidrátarányt 50%-ra, ám ezeknek a szénhidrátoknak lassan felszívódó, alacsony glikémiás indexű ételeknek kell lenniük. A zsírbevitelt pedig csökkenteni kell maximum 25%-ra.
A RevoSlim ezt biztosítja. Fehérjetartalma több mint 25%, szénhidráttartalmát lassan felszívódó szénhidrátok alkotják és zsírt csak nyomokban tartalmaz.

Tavaszi fáradtság ellen segíthet?

Tavasszal a szokásosnál is nagyobb szervezetünk ásványianyag- és vitamin szükséglete. Mivel a RevoSlim számos vitamint és ásványianyagot tartalmaz, amelyek egymás hatását felerősítik, így az ilyenkor megnövekedett szükségletet pótolja. Fő vitalizáló ereje a benne lévő több ezer aktív enzimnek köszönhető.
Enzimszegény táplálékok fogyasztásakor szervezetünkben az emésztőenzim termelés fokozódik, ennek következtében az energiát adó enzimek termelése csökken. Az ilyen étkezés után álmosak, bágyadtak leszünk. Mivel főzéskor 50 fokon az enzimek tönkremennek, ezért étkezésünk nagyon enzimszegény. A RevoSlimben azonban minden enzim aktív, így ellát bennünket emésztő enzimekkel, vagyis étkezéskor az energiát adó enzimek szintje nem csökken, hanem növekszik. A termék fogyasztása után már 10-15 perccel érezzük energiaszintünk emelkedését, amely bioenergiát mérő műszerrel is kimutatható.