Étrend javaslat

A fogyókúrás program

A jól megválogatott alapanyagokból, szívvel-lélekkel elkészített ételek a fogyókúra alatt is biztosítják a kulináris élvezeteket.

Minden RevoSlim termék mellett találsz egy fogyókúrás programleírást. Abban számos információt, fogyókúrás elveket és a fogyáshoz szükséges étkezési javaslatot állítottunk össze számodra a sikeres fogyókúrád érdekében.  Az eredményes fogyókúra érdekében célszerű betartanod az előírásokat. Hogy az étkezésed tervezését megkönnyítsük összegyűjtöttünk számodra néhány receptet.

Saláták- Zöldségételek

A zöldségek kiemelkedő táplálkozás-élettani szerepet töltenek be szervezetünk megfelelő működésében. Fogyassz változatos salátaféléket!

.

Desszertek

Fogyókúra alatt édesség?
Lehet cukormentesen nassolni? Az édességről kell a leghamarabb lemondani egy fogyókúra alatt, azonban, ha magunk csináljuk, megmaradhat.

Levesek-Főételek

Nem is hinnéd, hogy ha a gyorsan lebomló széhidrátot és a cukrot, csökkented vagy kiveszed az étkezésből, már mennyit jelenthet. Nézd meg, hogy táplálkozz: liszt, cukor, burgonya, tészta és rizs nélkül.

Kenyerek


Szénhidrát típusba tartozol? Amennyiben igen és nehezen mondasz le a szénhidrátról róla, akkor süss otthon "E" mentes kenyeret házilag, és a glutén érzékenyek is imádni fogják.